انبارها محیطهایی هستند که نیازهای کاملاً متمایزی در هنگام نگهداری و قفسهبندی دارند. قفسههایی که ممکن است در خانه یا محل کار کاملاً خوب کار کنند، احتمالاً آنقدر قوی نیستند که بتوانند ابزارهایسنگین یا پالتهای پر از کالا را ذخیره کنند. قفسه هایی که برای انبار به کار میروند، برای تأمین نیازهای سنگین و انبوه محصولات ساخته شدهاند.نمونه اولیه قفسههای انباری در دهه 1930 توسط مهندس دیمیتریوس کومینو در لندن ساخته شد.قفسههای انباری از سازههای محکم فلزی ساخته شدهاند که زنگ نمی زنند، تکهتکه نمیشوند و تاب نمیخورند. این نوع قفسهبندی هم برای کاربریهای تجاری و هم برای صنایع ایدهآل است. و می تواند حتی در سخت ترین محیط کار را تحمل کند. قفسههای انباری برای طیف گستردهای از صنایع و کاربریها از جمله انبار، کارگاههای آموزشی، کارخانهها و کارگاهها و اتاقهای ذخیرهسازی مناسب است.این قفسهها برای ساخت سریع و اقتصادی طراحی شدهاند که به راحتی و بدون احتیاج به هیچگونه ابزار و مهارت خاصی قابل نصب هستند. این نوع سیستم قفسهبندی صد در صد قابل استفاده مجدد است، چراکه به هیچگونه رنگ آمیزی، سوراخکاری و جوشکاری نیاز ندارد. قفسههای انباری با سایر مدلها سازگار هستند و میتوان آنها را به راحتی متناسب با هرگونه مشخصات طراحی ساخت.
نوارهای این نوع قفسه در تمام طول خود سوراخ میشوند که این امکان اصلاح یا گسترش طول و ارتفاع با توجه نیازهای کاربر را فراهم میکند. این سیستم برای ذخیره دستی بارهای سبک و حتی نسبتاً سنگین ایدهآل است.
فولاد متداولترین متریال قفسههای انباری است، اگرچه گزینه آلومینیوم نیز موجود است. این محصول عموماً از ورق فلز و با استفاده از پرسهای ماشینی جهت ایجاد زاویه و ایجاد سوراخ در داخل فلز ساخته میشود. این نوارها به طور معمول در طولهای استاندارد متنوعی تولید میشوند و قفسههای فولادی اغلب برای محافظت در برابر زنگزدگی، رنگ یا گالوانیزه میشوند.
1-قفسه های فلزی
2-قفسه پرچی
3-قفسه بندی سیم
4-قفسه بالک راک
5-قفسه بدون کلیپ
و...
برای مطالعه ادامه مطلب انواع قفسه انباری کلیک کنید.
نظرات
ارسال یک نظر