رد شدن به محتوای اصلی

چرخه نوآوری

 

۱۲ گروه_فرآیند چرخه سیستم‌های نوآوری

لازم به یادآوری است که سیستم نوآورانه‌ای که در اکثر سازمان های نوآور کار می کند از مجموعه ای از فرایندهای به هم پیوسته تشکیل شده است. سیستم را میتوان به روش های مختلف تقسیم کرد. در اینجا ما آن را به ۳ فاز و در هر فاز ۴ فرایند قرار دهیم ( به شکل ۱ توجه کنید).

این ۳ فاز به شکل زیرند:

1-خلق کردن

2-تهیه وتولید

3-عرضه و تحویل

آنچه امروز مشاغل به دنبال آن هستند فردی است که می‌تواند ایده‌ای را به یک خروجی سودآور تبدیل کند. این افراد با نام‌های مختلف شناخته می شوند: از جمله آکارآفرین، خالق، مبتکر، هنرمند یا نوآور. مهم نیست که این افراد را چه می نامید، هر یک از آن ها نقش متفاوتی در چرخه فرایند نوآوری بر عهده دارند (ISC).



در واقع ۴ دسته از افراد در چرخه نوآوری حضور دارند که شامل مخترعین، کارآفرینان، نوآوران و مدیران پروژه هستند. هر یک از این چهارگروه از افراد در یک قسمت از این چرخه تأثیر دارند.

مخترع(A) – مخترع فردی است که برای یک موضوع یک راه حل خلاقانه و منحصر به فرد ارائه می دهد. انگیزه اصلی آنها این است که  ایده آنها تولید و به بازار عرضه شود. و پس از ثبت اختراع و عبور از این چالش آن ها به دنبال اختراع دیگر میروند.

کارآفرین(B) – کارآفرین همیشه به دنبال ایده های جدیدی است که پتانسیل ورود به بازار را داشته باشد. آنها لزوما به این که چه کسی ایده را مطرح میکند،توجه نمیکنند. اینها معمولاً افراد برون گرایی هستند و از این که ایده ها را به واقعیت مبدل کنند،احساس رضایت میکنند.هدف اصلی آن ها این است که محصول را به بازار برسانند و شرکت را به درآمد برسانند.

نوآور(C)- نوآور ترکیبی از مخترع وکارآفرین است.نوآور و چرخه ی نوآوری از مرحله شناسایی فرصت تا تجزیه و تحلیل عملکرد حضور دارد و پتانسیل جدید و متفاوتی  از انچه که عرضه میشود را ارايه میکند.

مدیر پروژه(D) – مدیر پروژه در مرحله ی تجزیه و تحلیل فرآیند کسب و کار به یک پروژه وارد می شود. بعضاً، می تواند به محض ارزش پیشنهادی به پروژه وارد ‌‌شود. مسئولیت اصلی مدیر پروژه اطمینان از اجرای به موقع پروژه است به طوری که در حد توان بودجه باشد و به درستی اجرا شود. آنها از زمان شروع تولید محصول تا پایان تولید و عرضه به مشتری،مسئول نظارت بر پروژه هستند.

برای خواندن ادامه مطلب چرخه نوآوری کلیک کنید.

منبع :ISO56000.ir

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

معرفی انواع پیچ ها برای سطوح چوبی و فلزی

 ​ انواع مختلف پیچ انواع مختلفی از کارها را انجام می دهند و مانند سایر موارد در صنعت ساخت و ساز، کار با ابزار، تجهیزات و محصولات مناسب با آن شرایط قطعا، بسیار آسان تر است. به طور مثال پیچ های چوبی برای نگهداری اتصال چوب بسیار مناسب هستند اما نباید از آنها برای اتصال فلزات استفاده کنید. یا باید از پیچ های مخصوص کف سازی برای پارکت ها استفاده کرد، اما از این پیچ ها برای  چوب هایی از جنس ام دی اف و کابینت سازی مناسب نیستند. بنابراین باید از انواع مختلف پیچ در بسیاری از موارد به صورت داخلی و خارجی استفاده شود. ​   برای ادامه مطلب  معرفی انواع پیچ ها برای سطوح چوبی و فلزی ، کلیک کنید. منبع: پولاد پیچ گستر ماد ​

انکر بولت و رول بولت

همه چیز در مورد انکر بولت و رول بولت  ​ که با نام پیچ لنگر هم شناخته می شوند، برای اتصال اشیاء و صفحات فلزی به سنگ و بتن مورد استفاده قرار می گیرند. انواع مختلف پیچ و مهره های لنگر در شکل و جنس های مختلف در بازار وجود دارد. همه انکر بولت ها از انتهای رزوه شده تشکیل شده اند که می توان آن را توسط مهره و واشر به محل مورد نظر متصل کرد. این پیچ ها در انواع پروژه ها، از ساختمان های استاندارد و سدها و صنایع سیمان و پتروشیمی گرفته تا نیروگاه های هسته ای، مورد استفاده قرار می گیرند. اما همانطور که اشاره شد، کاربرد اصلی انکربولت ها و رولبولت ها اتصال صفحات فلزی به بتن می باشد. ساده ترین نوع انکربولت متشکل از یک پیچ است که در امتداد سر آن یک میله خم خورده وجود دارد که کار آویز گرفتن را میسر می سازد. همانطور که در شکل 1 دیده می شود، اکثر طرح ها شامل یک پیچ استاندارد با سر شش ضلعی است که قبل از بسته شدن بتن در آن قرار می گیرد. طرح های دیگری نیز وجود دارد که برخی از آن ها شامل یک پیچ و مهره خم شده با یک قلاب در انتها، و یا نوع دیگری از خم شدگی هستند. پیچ و مهره های سنگین، قوی ترین نوع اتصال هستند،

پژوهش یا اجرای آینده نگاری در برنامه ریزی بلند مدت

  چکیده محققان و پژوهشگران توافق دارندکه آینده نگاری، که یک توانایی برای پیش‌بینی چگونگی آشکارشدن آینده می باشد؛ قابلیت استراتژیک مهمی است و نیز جهت برنامه‌ریزی بلندمدت بسیار حیاتی می باشد. با این حال، تعدادی از اجرا های خود را به صورت سیستماتیک مورد بازجویی قراردادند. این تحقیق به پیشرفت دانش در اجرای آینده‌نگاری بلند‌مدت با استفاده از مقایسه ای تحلیلی از روش‌های برنامه‌ریزی در دو سازمان بامالکیت مشترک ؛ می پردازد. اطلاعات بدست آمده از مستندات برنامه‌ریزیی و اجرای آینده نگاری از پرسنل استراتژی در دو مورد (حمل و نقل و بانکداری) حمایت و پشتیبانی ازیک مدل پویای برنامه‌ریزی یکپارچه و بلند‌مدت آینده‌نگاری را فراهم نمود. مجموعۀ درحال اجرا و ترکیب علائم قوت و ضعف، و ادغام مستمر آن ها در سناریوها، تصویر آینده‌های جایگزین به صورت ساختاری بوسیله انجمن اجرایی؛ پشتیبانی شده بود. انجمن اجرایی به طور گسترده ای با استراتژیست‌های واقع در سطوح مختلف سازمانی، در گفت‌وگویی مرتبط با آینده‌های نوظهور و استراتژی‌هایی آن آینده ها، درگیر شد. این یافته ها مدیران و محققان را به مشاهده برنامه‌ریزی بلند‌مدت به ع