رد شدن به محتوای اصلی

تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD چیست؟

تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD در چه چیزهایی است ؟ سوالی که غالبا هنگام انتخاب دوربین مداربسته از  فروشنده می پرسیم . کیفیت پخش در دوربین‌های مداربسته از جمله دوربین هایک ویژن ، داهوا .. از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. کیفیت تصویر HD و FULL HD از اصطلاحات رایج در دوربین مداربسته هستند.
مسلما این دو کیفیت بارها به گوشتان خورده است که هم اکنون قصد داریم به طور کامل آنها را بررسی کنیم. دوربین‌های مداربسته علاوه بر پیشگیری از جرایم، برای پیگیری جرایم نیز بسیار کاربرد دارد. به طور مثال فرض کنید که وسایل یک منزل مسکونی به دست افراد متخلّف به سرقت رفته است.

دوربین های HD  و FULL HD
بررسی فیلم‌های ضبط شده توسط دوربین برای اینکه شناسایی مجرم به راحتی صورت بگیرد کاملا کاربردی خواهد بود. تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD زمانی ممکن می‌شود که به بررسی دیدگاهی آنها بپردازید. به طوری که اگر کیفیت تصاویر ثبت شده پایین باشد شناسایی سارقان ممکن نخواهد بود. پس نداشتن کیفیت تصاویر عمل هیچ کاربردی نخواهد داشت. دو کیفیت HD و FULL HD از بالاترین کیفیت‌ها برای ضبط تصاویر در دوربین‌ها هستند.

ویژگی‌های دوربین مداربسته HD و FULL HD

برای اینکه متوجه تفاوت دوربین مداربسته اچ دی و فول اچ دی شوید باید ویژگی‌ هر کدام را بررسی کنید. با بررسی ویژگی‌های دوربین مداربسته HD و FULL HD متوجه تفاوت دوربین مداربسته اچ دی و فول اچ دی می‌شوید.

مزیت دوربین مداربسته HD

یکی مهم‌ترین ویژگی‌های دوربین مداربسته HD جایگزینی آن با دوربین‌های آنالوگ قدیمی و تیوی لاینی است. چرا که این دوربین‌ها با سیستم‌های NTSC یا PAL کاملا سازگار هستند. به طوری که برای ارتقای سیستم دیگر نیازی نیست با کابل کشی مجدد هزینه‌های گزافی پرداخت کنید. کلمه HD مخفف اصطلاح لاتین High Defenition و به معنای وضوح و کیفیت بالا است. با بررسی ویژگی این نوع از کیفیت دوربین مداربسته متوجه تفاوت دوربین های مداربسته HD و FULL HD خواهید شد.
به چنین دوربین‌هایی دوربین مداربسته ۷۲۰ نیز می‌گویند. رزولوشن تصاویر HD 1280*720 پیکسل و رزولوشن مگاپیکسلی آن معدل است با یک مگاپیکسل. تصاویر ضبط شده با کیفیت HD بر روی هارد ‌دیسک NVR ذخیره می‌شوند. بخاطر داشتن کیفیت قابل قبول مصرف کنندگان می‌توانند با زوم کردن، نقاط هدف را با وضوح مناسب ببینند. مسلما حجم تصاویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته HD از نوع FULL HD پایین‌تر است. پس به یک پهنای باند پایین‌تری احتیاج خواهد داشت. اغلب دوربین‌هایی که کیفیت ۷۲۰ دارند توجه کاربران را به سمت خود جلب می‌کنند.

مزیت دوربین مدار بسته FULL HD

برای اینکه متوجه تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD شوید باید به بررسی ویژگی‌های دوربین مداربسته FULL HD نیز بپردازید. دوربین‌های مداربسته FULL HD زمانی وارد بازار شدند که تکنولوژی به اوج پیشرفت خود رسیده بود. رزولوشن تصاویر FULL HD ۱۰۸۰x۱۹۲۰ پیکسل و در محدوده مگاپیکسلی معادل با ۲ است. خب با وجود چنین شرایطی مسلما دوربین مداربسته FULL HD دارای کیفیت بالاتری نسبت به HD می‌باشد. پس پهنای باند استفاده شده، فضای ذخیره سازی و … آن بیشتر خواهد بود. یکی از مزیت‌های دوربین مداربسته FULL HD که سبب تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD می‌شود.
امکان مشاهده جزئیات بیشتر در تصاویر ضبط شده آن است. در نتیجه از این نوع سیستم برای مکان‌هایی استفاده می‌کنند که نیازمند نظارت تصویری، امنیتی و حساسیت زیادی باشند. بدون شک دوربین مداربسته 1080 احتیاج به NVR قوی‌تری نسبت به نوع HD دارد. همین امر به نوبه خود باعث افزایش هزینه‌های مربوط به سیستم امنیتی خواهد شد. از طرفی مانیتورهای نظارتی برای این دوربین‌ها، باید قابلیت نمایش با رزولوشن 1080 را داشته باشند. این قابلیت نیز میتواند روی قیمت چنین محصولی تاثیر بسزایی بگذارد.


تفاوت دوربین های مداربسته HD و FULL HD

تفاوت دوربین های مداربسته HD و FULL HD

مهم ترین تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD وضوح تصویر یا همان رزولوشن است. تفاوت رزولوشن دوربین مداربسته HD و FULL HD در تصاویر ضبط شده توسط آنها نمایان می‌شود. همانطور که درابتدا به تفاوت میان این دوربین‌ها اشاره کردیم قطعا تصاویر ضبط شده با دوربین‌هایی که دارای رزولوشن ۱۰۸۰ هستند بیشتر از دوربین‌های ۷۲۰ خواهد بود.
به همین منظور اگر در مکانی قرار دارید که مسائل امنیتی همچون ضبط و نظارت تصاویر از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین اگر جزئیات تصاویر کاملا برای شما قابل اهمیت است حتما به سراغ دوربین‌هایی بروید که FULL HD هستند. با انتخاب این دوربین‌ها جزئیات بیشتری از تصاویر در اختیارتان قرار خواهد گرفت. جالب است بدانید کیفیت تصاویر ضبط شده توسط دوربین‌های فول اچ دی دارای ZOOM فوق العاده‌ایی هستند. که به تنهایی بیانگر تفاوت این دو مدل دوربین مداربسته می‌باشد.
برای خواندن ادامه مطلب تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD چیست؟ به سایت ما مراجعه کنید.

مجله خبری کارویژه در تلاش است که اطلاعات مختلف هر صنعت را در اختیار شما قرار دهد برای آشنایی بیشتر با ما به سایت ما مراجعه کنید. 

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

معرفی انواع پیچ ها برای سطوح چوبی و فلزی

 ​ انواع مختلف پیچ انواع مختلفی از کارها را انجام می دهند و مانند سایر موارد در صنعت ساخت و ساز، کار با ابزار، تجهیزات و محصولات مناسب با آن شرایط قطعا، بسیار آسان تر است. به طور مثال پیچ های چوبی برای نگهداری اتصال چوب بسیار مناسب هستند اما نباید از آنها برای اتصال فلزات استفاده کنید. یا باید از پیچ های مخصوص کف سازی برای پارکت ها استفاده کرد، اما از این پیچ ها برای  چوب هایی از جنس ام دی اف و کابینت سازی مناسب نیستند. بنابراین باید از انواع مختلف پیچ در بسیاری از موارد به صورت داخلی و خارجی استفاده شود. ​   برای ادامه مطلب  معرفی انواع پیچ ها برای سطوح چوبی و فلزی ، کلیک کنید. منبع: پولاد پیچ گستر ماد ​

انکر بولت و رول بولت

همه چیز در مورد انکر بولت و رول بولت  ​ که با نام پیچ لنگر هم شناخته می شوند، برای اتصال اشیاء و صفحات فلزی به سنگ و بتن مورد استفاده قرار می گیرند. انواع مختلف پیچ و مهره های لنگر در شکل و جنس های مختلف در بازار وجود دارد. همه انکر بولت ها از انتهای رزوه شده تشکیل شده اند که می توان آن را توسط مهره و واشر به محل مورد نظر متصل کرد. این پیچ ها در انواع پروژه ها، از ساختمان های استاندارد و سدها و صنایع سیمان و پتروشیمی گرفته تا نیروگاه های هسته ای، مورد استفاده قرار می گیرند. اما همانطور که اشاره شد، کاربرد اصلی انکربولت ها و رولبولت ها اتصال صفحات فلزی به بتن می باشد. ساده ترین نوع انکربولت متشکل از یک پیچ است که در امتداد سر آن یک میله خم خورده وجود دارد که کار آویز گرفتن را میسر می سازد. همانطور که در شکل 1 دیده می شود، اکثر طرح ها شامل یک پیچ استاندارد با سر شش ضلعی است که قبل از بسته شدن بتن در آن قرار می گیرد. طرح های دیگری نیز وجود دارد که برخی از آن ها شامل یک پیچ و مهره خم شده با یک قلاب در انتها، و یا نوع دیگری از خم شدگی هستند. پیچ و مهره های سنگین، قوی ترین نوع اتصال هستند،

پژوهش یا اجرای آینده نگاری در برنامه ریزی بلند مدت

  چکیده محققان و پژوهشگران توافق دارندکه آینده نگاری، که یک توانایی برای پیش‌بینی چگونگی آشکارشدن آینده می باشد؛ قابلیت استراتژیک مهمی است و نیز جهت برنامه‌ریزی بلندمدت بسیار حیاتی می باشد. با این حال، تعدادی از اجرا های خود را به صورت سیستماتیک مورد بازجویی قراردادند. این تحقیق به پیشرفت دانش در اجرای آینده‌نگاری بلند‌مدت با استفاده از مقایسه ای تحلیلی از روش‌های برنامه‌ریزی در دو سازمان بامالکیت مشترک ؛ می پردازد. اطلاعات بدست آمده از مستندات برنامه‌ریزیی و اجرای آینده نگاری از پرسنل استراتژی در دو مورد (حمل و نقل و بانکداری) حمایت و پشتیبانی ازیک مدل پویای برنامه‌ریزی یکپارچه و بلند‌مدت آینده‌نگاری را فراهم نمود. مجموعۀ درحال اجرا و ترکیب علائم قوت و ضعف، و ادغام مستمر آن ها در سناریوها، تصویر آینده‌های جایگزین به صورت ساختاری بوسیله انجمن اجرایی؛ پشتیبانی شده بود. انجمن اجرایی به طور گسترده ای با استراتژیست‌های واقع در سطوح مختلف سازمانی، در گفت‌وگویی مرتبط با آینده‌های نوظهور و استراتژی‌هایی آن آینده ها، درگیر شد. این یافته ها مدیران و محققان را به مشاهده برنامه‌ریزی بلند‌مدت به ع